Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră în Buzău: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râu, lângă podul de la Mărăcineni

Descoperire macabră în Buzău: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râu, lângă podul de la Mărăcineni

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit mort în râul Buzău, în apropierea podului de la Mărăcineni.

Descoperire macabră în Buzău: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râu, lângă podul de la Mărăcineni
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Oct 2023   •   17:45

Autorităţile au fost alertate joi după-amiază, iar la faţa locului s-au deplasat echipale ale ISU Buzău şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

"ISU Buzău a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112 despre un bărbat găsit în râul Buzău, în zona podului de la Mărăcineni. Am intervenit cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o barcă.

Din primele informaţii de la faţa locului, ar fi vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 54 de ani. Am intervenit la faţa locului pentru degajarea cadavrului", a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Alisa Antonia Ioniţă.

Potrivit IPJ Buzău, trupul bărbatului a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru a se stabili cauza decesului.

Citește și: Un adolescent din Gorj a urcat în mașina unui necunoscut și a fost agresat de bărbatul care se afla la volan, dar nu avea permis de conducere

"În data de 5 octombrie, a. c, în jurul orei 15,00, poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din C.A Rosetti, s-a înecat în râul Buzău, pe raza localităţii Mărăcineni.

În vederea extragerii cadavrului, au intervenit echipaje din cadrul ISU Buzău. În cauză s-a întocmit dosar penal şi urmează a se efectua necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a survenit decesul bărbatului", a transmis IPJ Buzău.

Bărbatul ar fi plecat de acasă în dimineaţa zilei de joi, potrivit unor surse apropiate anchetei, notează Agerpres.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close