Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră în Brașov! Femeie găsită moartă în casă, cu numeroase urme de lovituri pe corp

Descoperire macabră în Brașov! Femeie găsită moartă în casă, cu numeroase urme de lovituri pe corp

O femeie a fost găsită, de poliţişti, decedată, sâmbătă, într-un imobil din municipiul Braşov, cu urme de lovituri pe corp.

Descoperire macabră în Brașov! Femeie găsită moartă în casă, cu numeroase urme de lovituri pe corp
25 Ian 2020   •   22:50

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, femeia a fost găsită după ce, în urma unui apel 112, poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat se manifestă violent, distrugând mai multe bunuri dintr-un imobil şi o curte de pe strada Ioan Huniade.

"Echipajul de siguranţă publică (...) care s-a deplasat de îndată la faţa locului a reuşit depistarea şi identificarea persoanei în cauză. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat în în interiorul unui imobil, aflat în proximitatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză, o persoană de sex feminin care nu prezenta semne vitale. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul persoanei", a informat IPJ Braşov.

Vecinii spun că femeia de 87 de ani locuia singură și nu are copii, iar soțul ei a murit în urmă cu doi ani. În afară de individul violent găsit în curte, anchetatorii au dus la audieri și o parte dintre vecinii care au reclamat scandalul.

În acest caz, poliţiştii, împreună cu un procuror criminalist, efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Conform unor surse, femeia decedată ar avea 87 de ani.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close