Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră în râul Siret, după ce un bărbat care se afla la pescuit a scos la mal un cadavru uman

Descoperire macabră în râul Siret, după ce un bărbat care se afla la pescuit a scos la mal un cadavru uman

Un pescar din Neamț a avut parte, în toiul nopții, de o descoperire macabră, după ce a scos din apele Siretului cadavrul unui bărbat.

Descoperire macabră în râul Siret, după ce un bărbat care se afla la pescuit a scos la mal un cadavru uman
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2023   •   18:29

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a descoperit cadavrul în noaptea de 10 spre 11 iunie, după ce a decis să pescuiască în apele Siretului, în zona localității Icușești.

Deși prada din cârlig era foarte grea, pescarul nu s-a gândit nicio secundă că va aduce la mal un cadavru uman.

Bărbatul a sunat imediat la 112, iar polițiștii s-au prezentat de urgență la fața locului.

"Poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, un bărbat în vârstă de 46 ani, din Valea Ursului, care la data de 8 iunie 2023 ar fi plecat de la stâna unde lucra, din localitatea Icuşeşti.

Citește și: Un tânăr a murit pe loc într-un BMW distrus după impactul cu un tei, o maşină, un gard şi o casă, într-un teribil accident în Argeş

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului“, a transmis Poliţia Neamţ.

Se vehiculează că bărbatul decedat ar fi avut afecţiuni de natură psihică, ipotezele fiind sinuciderea sau un deces accidental.

Oamenii legii au deschis un dosar penal, urmând să stabilească cauza decesului bărbatului găsit de pescar, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: pescar cadavru Siret
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close