Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr a murit pe loc într-un BMW distrus după impactul cu un tei, o maşină, un gard şi o casă, într-un teribil accident în Argeş

Un tânăr a murit pe loc într-un BMW distrus după impactul cu un tei, o maşină, un gard şi o casă, într-un teribil accident în Argeş

Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, astăzi, într-un BMW distrus după ce a lovit în plin un tei, o maşină, un gard şi s-a oprit în peretele unei case, în Coşeşti, Argeş.

de Mariana Zaharia    |    11 Iun 2023   •   18:01

Tânărul în vârstă de 21 de ani se afla la volanul unui autoturim marca BMW şi, cel mai probabil, circula cu viteză. În localitatea Coşeşti din Argeş, tânărul a pierdut controlul direcţiei, din motive încă necunoscute, iar maşina a scăpat de sub control, chiar dacă se afla pe o porţiune de drum drept.

Iniţial, maşina a lovit un tei de pe marginea şoselei, apoi a ricoşat într-un autoturism parcat, a spulberat un gard şi s-a oprit în peretele unei case.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi Ambulanţă.

Citeşte şi: "Nu o să ştim niciodată de ce el". El este George, tânărul care a murit în accidentul ciudat de la Coşeşti, Argeş

Pompierii de la Descarcerare l-au scos pe tânărul prins între fiarele maşinii şi l-au predat medicilor. Aceştia au încercat mai bine de o oră să îl resusciteze, însă toate eforturile au fost în zadar.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească, în urma cercetărilor, cauza accidentului.

×
Subiecte în articol: accident în Argeş Coşeşti IPJ Argeș
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close