Antena 3 CNN Actualitate Locale Detalii incredibile despre suspectul crimei de la Vama Veche. E traficant de droguri de la 15 ani

Detalii incredibile despre suspectul crimei de la Vama Veche. E traficant de droguri de la 15 ani

Detalii incredibile despre suspectul crimei de la Vama Veche. E traficant de droguri de la 15 ani
07 Mai 2018   •   17:41

Principalul suspect al crimei din Vama Veche, ce a avut loc pe 5 mai, ar fi fost în atenția autorităților de mai mult timp, având antecedente penale. Acesta a fost plasat sub control judiciar. 

Răzvan Andrei Zaharia, în vârstă de 17 ani, l-a lovit pe un bărbat de 34 de ani, din Tecuci, cu o sticlă. Medicii nu au reușit să-l mai salveze și doar au constatat decesul. 

Suspectul se află în atenția celor de la DIICOT Constanța încă de anul trecut, când a fost reținut pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc. 

„La data de 05.04.2017 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor STOENCIU TEODOR-ANTONIU, SULIMAN ONASIS, CÎCĂ ION-DUMITRU, STERPU PETRU-REMUS, ZAHARIA RĂZVAN-ANDREI, ŞTIULIUC DANIEl-CRISTIAN şi IFRIM DRAGOŞ, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu. În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu vara anului 2016 şi până în luna aprilie 2017, inculpaţii au comercializat droguri de risc (cannabis) mai multor consumatori de pe raza judeţului Constanţa”, se arăta într-un comunicat al DIICOT din luna aprilie 2017, potrivit Adevărul. 

Mai multe detalii despre acest subiect găsiți aici

×
Subiecte în articol: Vama Veche detalii traficant droguri
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close