Antena 3 CNN Actualitate Locale Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Găieşti, Dâmboviţa. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112

Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Găieşti, Dâmboviţa. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112

Un deţinut a fugit azi, din punctul de lucru de la Penitenciarul Găieşti, Dâmboviţa. Popa Marian, în vârstă de 43 de ani, este căutat acum de autorități.

Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Găieşti, Dâmboviţa. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2021   •   16:42

Potrivit Penitenciarului Găești, Popa Marian este condamnat definitiv la 2.191 zile de închisoare pentru furt calificat. Azi individul se afla în regim deschis și desfășura activități lucrative la un punct de lucru în exterior, aflat pe raza localității Găești, de unde a reuşit să fugă.

În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmbovița, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Dâmbovița, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanțele producerii evenimentului.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu hanorac de culoare gri-închis, pantaloni închiși la culoare și purta adidași de culoare albastră cu 3 dungi albe.

Semnalmente: Bărbatul are 1,68 m înălțime, statură atletică, ochi căprui, păr negru drept, sprâncene stufoase și ten măsliniu.

Popa Marian a fost dat în urmărire la nivel național. Pentru orice informație cu privire la  persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Găești la numărul de telefon : 0245/ 710 254, 0744 65 61 39.

×
Subiecte în articol: detinut penitenciar Găieşti
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close