Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliția din Iaşi a anunțat dispariția unui al treilea minor dintr-un centru de plasament în mai puțin de 48 de ore

Poliția din Iaşi a anunțat dispariția unui al treilea minor dintr-un centru de plasament în mai puțin de 48 de ore

Polițiștii ieșeni anunțau, duminică seara, că sunt în căutarea unui al treilea minor care a plecat dintr-un centru al Direcției de Asistență și Protecție a Copilului din municipiu și nu s-a mai întors.

Poliția din Iaşi a anunțat dispariția unui al treilea minor dintr-un centru de plasament în mai puțin de 48 de ore
de Georgiana Adam    |    28 Feb 2021   •   23:25

Astfel, pe  27 februarie, poliţiştii Secţiei nr. 4 din Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, o fată de 13 ani, Boca Georgiana Cătălina (foto principală) a plecat dintr-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Conform sursei citate, semnalmentele fetei sunt: înălțime 1.75 m, constituție atletică, ten deschis, ochi albaștri, păr șaten, lung.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă din imitație de piele de culoare neagră, colanți de culoare neagră, fiind încalțată cu pantofi sport.

Oamenii legii fac apel la cei care dețin informații cu privire la minora dispărută să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Acesta este al treilea anunț oficial al poliției din Iași, făcut duminică, 28 februarie, cu privire la dispariția de minori din centrele de plasament din municipiu.

Dispariții în lanț la Iași. O fată a plecat dintr-un centru al Direcției Copilului și n-a mai revenit. Anterior, polițiștii au anunțat dispariția unui alt minor

Alte două anunțuri sesizau dispariția unei alte fete, Dodan Nicoleta Roxana (foto 1 galerie), de 14 ani și a unui băiat, Boișteanu Vasile (foto 2 galerie), de 12 ani.

Dispariția minorei Dodan a fost Sesizată tot Secției 4 Poliție, data indicată pentru plecarea din centrul  D.G.A.S.P.C. fiind tot 27 februarie, ca și în cazul Cătălinei Georgiana Boca.

În schimb, Vasile Boișteanu a dispărut și a fost declarat ca atare la Secția 5 Poliție în data de 28 februarie. 

Deși minorii au vârste apropiate și sunt, toți, din centre de plasament, polițiștii nu au indicat, dar nici nu au infirmat vreo legătură între cele trei cazuri.

Se știe că fetele dispărute proveneau din același centru.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close