Antena 3 Actualitate Locale Dispariții în lanț la Iași. O fată a plecat dintr-un centru al Direcției Copilului și n-a mai revenit. Anterior, polițiștii au anunțat dispariția unui alt minor

Dispariții în lanț la Iași. O fată a plecat dintr-un centru al Direcției Copilului și n-a mai revenit. Anterior, polițiștii au anunțat dispariția unui alt minor

de Georgiana Adam    |    28 Feb 2021   •   19:46
Dispariții în lanț la Iași. O fată a plecat dintr-un centru al Direcției Copilului și n-a mai revenit. Anterior, polițiștii au anunțat dispariția unui alt minor

Poliția din Iași a anunțat că este în căutarea unei minore care a plecat dintr-un centru al Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului şi nu a mai revenit.

Este vorba despre o fată de 14 ani, Dodan Nicoleta Roxana. Dispariția ei a fost sesizată în data de 27 februarie poliţiştilor Secţiei nr. 4 din municipiu.

Este data la care fata a plecat din centrul de asistență și nu a mai revenit. Semnalmentele fetei dispărute sunt: 1,50 m înălțime, constituție atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, lung, ușor ondulat.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare roz prevăzută cu glugă,  pantaloni de tip jeans de culoare albastră,  fiind încălțată cu pantofi sport.

Persoanele care deţin informaţii de natură să ajute la găsirea fetei trebuie să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Anterior, polițiștii din Iași au distribuit fotografia și semnalmente unui minor, un băiat de 14 ani, a cărui dispariție a fost anunțată duminică, 28 februarie.

Un minor care a plecat dintr-un centru al Protecției Copilului Iași este căutat de poliție

Astfel, conform oamenilor legii, în 28 februarie poliţiştii Secţiei  nr. 5 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, un copil de 12 ani, pe nume Boișteanu Vasile, a părăsit sediul DGASPC.

Băiatul are o înălţime de 1,40 m, greutate de 35 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, ten deschis.

La data plecării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastră prevăzut cu glugă, geacă de culoare neagră,  pantaloni tip jeans de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport de culoare albă cu elemente de culoare roșie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close