Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri, o fată şi un băiat, au murit pe loc într-un cumplit accident în Cernica, Ilfov

Doi tineri, o fată şi un băiat, au murit pe loc într-un cumplit accident în Cernica, Ilfov

Doi tineri, o fată în vârstă de 21 de ani şi un băiat de 20 de ani, au murit pe loc după un cumplit accident produs în Cernica, judeţul Ilfov.

Doi tineri, o fată şi un băiat, au murit pe loc într-un cumplit accident în Cernica, Ilfov
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    13 Oct 2021   •   21:43

Cei doi tineri, împreună cu un alt adolescent, în vârstă de 16 ani, se aflau într-o maşină, la volan fiind tânărul de 20 de ani. La un moment dat, în timp ce se afla pe o stradă din Cernica, şoferul a pierdut controlul volanului.

Astfel, maşina s-a răsturnat de mai multe ori în afara şoselei. Şoferul, care avea permis de conducere din luna august, dar şi tânăra de 21 de ani, au murit pe loc.

Adolescentul de 16 ani a fost transportat de urgenţă la spital.

"În jurul orelor 18:54, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Libertății din Cernica,  un autoturism, în care se aflau 3 persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului, polițiștii au găsit un autoturism răsturnat, precum și 3 victime, rezultate în urma accidentului. Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul unei femei, pasager în auto.

De asemenea,  au efectuat manevre de resuscitare conducătorului auto, ulterior declarând decesul acestuia și au acordat îngrijiri medicale celui de al treilea ocupant, aceasta fiind transportat ulterior, la o unitate spitalicească din București.

Totodată, la locul accidentului rutier,  au fost direcționate echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov, pentru asigurarea și conservarea locului faptei, precum și pentru menținerea  unui climat de ordine și liniște publică.

În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

×
Subiecte în articol: Cernica Ilfov accident
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close