Antena 3 CNN Actualitate Locale ”A zbierat fetița. Era toată plină de sânge” Două fetiţe, spulberate cu mașina de o șoferiță, în timp ce se plimbau cu bicicletele, în Bistrița. Au fost aruncate zeci de metri, pe asfalt

”A zbierat fetița. Era toată plină de sânge” Două fetiţe, spulberate cu mașina de o șoferiță, în timp ce se plimbau cu bicicletele, în Bistrița. Au fost aruncate zeci de metri, pe asfalt

Un accident cumplit a avut loc, seara trecută, pe o şosea din localitatea Teaca, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Două fetiţe care se plimbau pe biciclete au fost spulberate de o maşină la volanul căreia se afla o tânără de 22 de ani.

”A zbierat fetița. Era toată plină de sânge” Două fetiţe, spulberate cu mașina de o șoferiță, în timp ce se plimbau cu bicicletele, în Bistrița. Au fost aruncate zeci de metri, pe asfalt
Sursa foto: observatornews.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iul 2023   •   14:54

Două copile au fost pur şi simplu spulberate de o maşină, în timp ce mergeau pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât au fost proiectate la mai bine de 10 metri, pe asfalt. Autoturismul s-a oprit în şanţ.

În maşină se aflau şoferiţa şi alţi 4 pasageri. Printre ei, şi un bebeluş de 5 luni, care a intrat în stop cardio-respirator.

"Am auzit că a zbierat fetiţa aia pe care a lovit-o. Am venit şi erau toate grămadă pe jos. Copila era pe partea asta, alta dincolo, una ţipa de jos. Era toată plină de sânge", a spus o localnică, notează observatornews.ro.

Citeşte şi: Un şofer a făcut accident după ce a fost înţepat în ureche de o insectă, în judeţul Iaşi

Un bebeluş a intrat în stop cardio-respirator, în urma accidentului

În urma impactului violent maşina a ajuns într-un şanţ. Un bebeluş de doar cinci luni, aflat în autoturism, a intrat în stop cardio-respirator.

"Pompierii militari, alături de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, au intervenit la un accident rutier pe raza localităţii Teaca. În accident au fost implicaţi trei adulţi şi patru copiii, cu vârste între 5 luni şi 9 ani", a transmis Cristina Răcilă, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud:

Citeşte şi: Contabila unei primării din Gorj, înjunghiată de concubinul său. El a fost cel care a alertat vecinii

Medicii sosiţi la faţa locului au reuşit să-i salveze viaţa în mod miraculos. Copilul a fost intubat şi transportat de urgenţă la spital.

"În urma accidentului rutier, una dintre cele două minore, cât şi alţi trei pasageri din autoturism au fost răniţi, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis Paul Rodilă, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilască în ce împrejurări s-a produs accidentul. 

 

×
Subiecte în articol: soferita accident Bistriţa Năsăud
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close