Antena 3 CNN Actualitate Locale Contabila unei primării din Gorj, înjunghiată de concubinul său. El a fost cel care a alertat vecinii

Contabila unei primării din Gorj, înjunghiată de concubinul său. El a fost cel care a alertat vecinii

Crimă şocantă în judeţul Gorj. Contabila Primăriei Baia de Fier a fost înjunghiată de mai multe ori de concubinul său. El a fost cel care a alertat şi vecinii, ţipând că femeia îl terorizează.

de Gabriela Mladin    |    24 Iul 2023   •   13:05

Crima s-a petrecut în localitatea Baia de Fier. Cel care a anunțat ce a făcut a fost chiar agresorul care, după ce a omorât-o pe femeie, a mers la poartă şi le-a povestit vecinilor.

Înăuntru, în bucătărie, concubina lui zăcea intr-o baltă de sânge. Bărbatul a omorât-o cu mai multe lovituri de cuțit, aplicate pe tot corpul, care i-au fost fatale.

Citeşte şi: Impact mortal între o motocicletă și o bicicletă, în județul Iași. Trei persoane au murit

Bărbatul, originar din Argeș, se mutase în Gorj la concubina lui. Acesta a fost reţinut de poliţişti.

Vecinii susțin că bărbatul urma un tratament, iar in ultimul timp nu și-ar mai fi luat pastilele. Lipsa tratamentului psihiatric ar fi cauzat crima.

Femeia ucisă era contabilă în cadrul Primăriei Baia de Fier.

Citeşte şi: Un şofer a făcut accident după ce a fost înţepat în ureche de o insectă, în judeţul Iaşi

"La data de 23 iulie a.c., Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apel de urgență de un bărbat, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din județul Argeș, în timp ce se afla la locuința concubinei sale din comuna Baia de Fier, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri cu un cuțit.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul femeii de 57 de ani, trupul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Bănuitul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun în cauză", au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close