Antena 3 CNN Actualitate Locale Cele două infirmiere, care au dansat ”găina” îmbrăcate în polițiste, nu vor să spună cine le-a dat uniformele

Cele două infirmiere, care au dansat ”găina” îmbrăcate în polițiste, nu vor să spună cine le-a dat uniformele

Cele două infirmiere care au dansat ”găina” îmbrăcate în polițiste au refuzat să dezvăluie în cadrul audierilor de la cine au făcut rost de uniforme.

Cele două infirmiere, care au dansat ”găina” îmbrăcate în polițiste, nu vor să spună cine le-a dat uniformele
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Andreea Ştefan    |    08 Noi 2022   •   17:49

Inițial s-a spus că cele două femei sunt infirmiere la Spitalul de Urgență din oraş.

Polițiștii din Vaslui au descins la spitalul cu pricina, dar fără succes.

Una dintre infirmiere lucrează ca asistentă la Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență, iar cealaltă este din Iași.

Femeile au fost duse la audieri, dar au refuzat să dezvăluie cine le-a procurat uniformele de poliție.

Potrivit martorilor, femeia din Iași este cea care ar fi adus recuzita la petrecere.

Anchetatorii au descoperit că uniformele de poliție țin de Serviciul Rutier. Dacă femeile ar fi acoperit însemnele poliției, acestea nu ar fi fost puse sub acuzare.

Femeile s-au ales acum cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale.

“Cu privire la o videofilmare apărută pe o rețea de socializare în care două femei apar îmbrăcate în articole de vestimentație specifice Poliției Române, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate persoanele din videofilmare, respectiv două femei, în vârstă de 49 și 27 de ani, din municipiile Vaslui și Iași. Obiectele de vestimentație au fost ridicate în vederea cercetării.

Tot din verificări a rezultat că videofilmarea a fost realizată în noaptea de 5/6 noiembrie 2022, în municipiul Vaslui, cu ocazia unui eveniment privat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs situațiile prezentate și dispunerea măsurilor legale”, a transmis Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de vremeanoua.ro.

Citește și: Două femei au dansat ”găina” în uniformă de poliție, la o petrecere în Vaslui

×
Subiecte în articol: Vaslui poliție uniforma
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close