Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Teodora, o tânără din Botoșani cu media 10 la examenul de titularizare: "Educaţia are un rol primordial în dezvoltarea personalității umane"

Ea este Teodora, o tânără din Botoșani cu media 10 la examenul de titularizare: "Educaţia are un rol primordial în dezvoltarea personalității umane"

Teodora Palade, o tânără de 22 de ani din Botoşani, olimpică la Psihologie-Pedagogie, a obținut media 10 la examenul de titularizare din Iaşi.

Ea este Teodora, o tânără din Botoșani cu media 10 la examenul de titularizare: "Educaţia are un rol primordial în dezvoltarea personalității umane"
Sursa foto: Facebook Teodora Palade
de Claudia Popovici    |    20 Iul 2023   •   21:22

48% dintre candidați au luat peste 7 la proba scrisă a examenului de titularizare, iar 33,4% au obținut între 5 și 7, arată datele publicate, marți, de Ministerul Educației.

Printre cei care au obținut media 10 la examenul de titularizare în Iaşi se numără şi Teodora Palade, o tânără de 22 de ani, din Botoşani.

Elevă la un liceu cu profil pedagogic, Teodora Palade a absolvit gimnaziul cu media 9,97, şi a intrat la liceu cu media 9,70 și a fost premiată și la olimpiadele din Psihologie-Pedagogie.

Fiica unor apreciați profesori, Teodora a moștenit dragostea pentru copii şi pentru educaţie.

"Mi-am dorit foarte mult acest rezultat şi am învățat de dimineaţa până seara în câte trei reprize, în fiecare zi. Şi totuși niciodată nu părea suficient, întotdeauna găseam încă ceva de citit. Şi citeam, până se făcea miezul nopții, iar dimineaţa o luam de la capăt.(...) 

Citeşte şi: Ea este Miruna, singura candidată din Alba care a obținut nota 10 la Examenul de Titularizare: ”Am fost surprinsă în cel mai plăcut mod”

Educația are un rol primordial în dezvoltarea personalității umane.(...) Părinţii meu au fost şi vor fi întotdeauna un model pentru mine de performanță, bunătate responsabilitate şi iubire", a spus Teodora pentru botosaninews.ro

În prezent, tânăra este psiholog şi psihoterapeut în formare și a ales să profeseze în calitate de consilier școlar.

"Îmi doresc ca în cariera mea să apreciez fiecare elev în parte în funcție de progresul şi abilitățile sale, fără a pune accent atât de mult pe ierarhie", a mai spus Teodora sursei citate. 

×
Subiecte în articol: Botoșani rezultate titularizare Iași
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close