Antena 3 CNN Life Oameni Ea este Miruna, singura candidată din Alba care a obținut nota 10 la Examenul de Titularizare: ”Am fost surprinsă în cel mai plăcut mod”

Ea este Miruna, singura candidată din Alba care a obținut nota 10 la Examenul de Titularizare: ”Am fost surprinsă în cel mai plăcut mod”

Miruna Mărginean este singura candidată din județul Alba care a obținut nota 10 la Examenul de Titularizare în Învățământ.

Ea este Miruna, singura candidată din Alba care a obținut nota 10 la Examenul de Titularizare: ”Am fost surprinsă în cel mai plăcut mod”
Sursa foto: Facebook/Miruna Mărginean
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2023   •   21:54

Singura notă de 10 la Examenul de Titularizare în Învățământ din județul Alba a fost obținută de o tânără din Galtiu.

”Mereu mi-au plăcut copiii și mereu am considerat că aș putea contribui semnificativ la formarea viitoarelor generații”, mărturisește tânăra, potrivit alba24.ro.

Citește și: Mai puţin de jumătate dintre profesori au luat nota 7 la examenul de titularizare | 33,4% au obţinut note între 5 şi 7

”Am fost surprinsă în cel mai plăcut mod”

”Când am aflat rezultatul am fost surprinsă în cel mai plăcut mod. Primul meu instinct a fost să-mi spun mie însumi: Bravo! Sunt așa mândră de tine!”

Fostă elevă a Școlii Gimnaziale Vasile Goldiș din Alba Iulia, Miruna a urmat ulterior Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, la specializarea filologie bilingv-engleză.

Citește și: Ei sunt elevii din Târgu-Jiu care au obţinut 10 pe linie la Bacalaureat 2023. Vor să studieze şi să profeseze în ţară | Ce cariere îşi doresc

Studiile universitare le-a început la Universitatea Babeș Boylai din Cluj Napoca, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, pe specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, iar în prezent este masterandă în cadrul aceleiași facultăți, la specializarea Management Curricular.

Dintre materiile studiate până acum pe parcursul carierei sale academice, Miruna Mărginean consideră că cea mai relevantă pentru pregătirea sa a fost practica pedagogică, relatează sursa citată.

Citește și: Ea este Diana, tânăra olimpică la Biologie, admisă la toate facultăţile de Medicină, care vinde roşii la tarabă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Cea mai grea parte a fost să nu mă autosabotez”

”Consider că pregătirea mea a început de fapt odată cu intrarea la facultate. Pentru examen mi-am structurat materia și am început să o învăț din februarie, imediat după sesiunea de la facultate. Eram conștientă mereu că o să fie și zile în care pur și simplu nu o să am motivația necesară să învăț așa că le-am acceptat și pe acelea.

Cea mai grea parte a fost să nu mă autosabotez, pentru că e atât de ușor să ne îndoim de capacitățile noastre. Abia după ce m-am convins pe mine că sunt capabilă și că pot am reușit să îmi finalizez pregătirea”, mai spune tânăra.

×
Subiecte în articol: Titularizare 2023 judeţul Alba nota 10
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close