Antena 3 CNN Actualitate Locale El este bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți. Ion Turnagiu plănuia să se sinucidă

El este bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți. Ion Turnagiu plănuia să se sinucidă

Bărbatul care a încercat să ucidă o fată de 17 ani din Mehedinți se numește Ion Cristian Turnagiu.

El este bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți. Ion Turnagiu plănuia să se sinucidă
de S.T.    |    13 Iun 2020   •   23:01

Conform unor surse din anchetă, totul ar fi plecat de la o plângere pe care adolescenta a depus-o la poliție împotriva individului pentru agresiune şi viol.

Cei doi ar fi avut o relație. Bărbatul a mers acasă la aceasta și a stropit-o cu benzina pe care o avea într-o sticlă și apoi i-a dat foc. Copila locuia cu bunica și fratele ei mai mic, care a reușit să stingă focul și a sunat la 112.

Ion Cristian Turnagiu plănuia să se sinucidă

După ce a încercat să o omoare pe fata de 17 ani, Ion Cristian Turnagiu a fugit, dar a fost prins la câteva ore de polițiști.

Mărturie înfiorătoare a fratelui tinerei incendiate în Mehedinți: „Când am ieșit eu din casă, soră-mea ardea, iar el fugea. A venit și cu toporul!”

Cu doar o zi înainte să se producă tragedia, individul a postat pe o rețea de socializare un mesaj video în care își lua adio de la cunoscuți.

„Va multumesc din suflet tuturor celor care imi sunteti alaturi si bunul dumnezeu sa ne dea la toti de acum inainte dupa inima si dupa sufletul nostru. Sa fiti sanatosi, va iubesc! Adio”, a spus Ion Cristian Turnagiu.

Citiți și:

Noi detalii în cazul copilei arse de un criminal în serie. Ce a făcut atacatorul în timp ce medicii veneau în ajutorul fetei

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close