Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal între elevi la o școală din Vâlcea. Un băiat și-a atacat colegul cu un cuțit de scrisori

Scandal între elevi la o școală din Vâlcea. Un băiat și-a atacat colegul cu un cuțit de scrisori

Incident grav într-o școală din Drăgășani, județul Vâlcea. Un elev de clasa a VI-a și-ar fi atacat colegul cu un cuțit folosit la deschiderea scrisorilor. Incidentul a avut loc chiar în sala de clasă, iar băiatul atacat a fost salvat în ultima clipă de ceilalți colegi. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Ian 2024   •   16:44

Cei doi băieți sunt colegi în clasa a VI-a, iar joi seara au avut un incident în sala de curs. Ei s-au lovit, iar cel care s-a considerat învins ar fi vrut să se răzbune. Băiatul locuiește aproape de școală, astfel că a mers acasă și a luat un cuțit de deschis scrisorile.

Când l-au văzut acasă, părinții l-au întrebat ce s-a întâmplat, iar el a spus că a uitat o carte de care avea nevoie la școală. Întors în clasa de curs, acesta ar fi încercat să îl lovească pe cel cu care avea un conflict. 

Din fericire a fost văzut la timp de alți băieți din clasă care au reușit să îl imobilizeze la timp. Totuși, victima s-a ales cu o zgârietură pe față. 

Citește și: Șoferul de autobuz, care a lovit un elev de 13 ani și l-a lăsat pe un câmp, este nepot de primar | Individul și-a dat demisia

Inspectoratul Școlar Vâlcea a anunțat că va deschide o anchetă. Elevul considerat agresor are acum nota scăzută la purtare. 

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close