Antena 3 CNN Actualitate Șoferul de autobuz, care a lovit un elev de 13 ani și l-a lăsat pe un câmp, este nepot de primar | Individul și-a dat demisia

Șoferul de autobuz, care a lovit un elev de 13 ani și l-a lăsat pe un câmp, este nepot de primar | Individul și-a dat demisia

Șoferul de autobuz care a lovit un elev de 13 ani este nepotul primarului dintr-o comună din Argeș. Individul l-a dat jos din autobuz pe un câmp, la şase kilometri de casă.

Șoferul de autobuz, care a lovit un elev de 13 ani și l-a lăsat pe un câmp, este nepot de primar | Individul și-a dat demisia
Sursa foto: Profimedia Images
de Roxana Mihăiescu    |    15 Ian 2024   •   22:46

O situație revoltătoare a avut loc astăzi, în comuna Stoeneşti din Argeş. Şoferul microbuzului şcolar a lovit un elev, cu pumnii şi picioarele, după ce acesta ar fi început să-i adreseze injurii. Bărbatul l-a izbit pe copil de mai multe ori de scaun, iar, la un moment dat, elevul se prăbuşeşte.

Întreaga scenă a fost filmată de restul pasagerilor, iar clipul a devenit viral pe rețelele sociale.

În imagini este surprins șoferul care trage, folosind forţa, un copil de pe un scaun al autobuzului şi îl dă afară.

”Lasă-l, bre, că-l omori!”, spune un martor al incidentului.

După ce îl scoate pe copil pe uşa microbuzului, șoferul a spus: ”Nu vrei aşa! La mă-ta vrei aşa!”.

În acest timp, șoferul îl umileşte pe motiv că familia lui e din cultul penticostal. 

Fără să se gândească la consecințe, bărbatul îi dă jos din autobuz pe elev și pe sora acestuia, în mijlocul unui câmp, în frig. 

Speriați, copiii au sunat la școală pentru a povestit prin ce au trecut. În scurt timp, un echipaj al poliţiei din comună a venit şi i-a dus acasă. 

Citește și: ”Lasă-l, bre! Îl omori” | Elev de 13 ani din Argeș, dat jos din autobuz, după ce l-ar fi înjurat pe șofer. Filmarea a devenit virală

Șoferul autobuzului, nepotul primarului din comuna Stoenești

Bărbatul are o altă variantă. El spune că doar a intervenit între copii, după ce aceștia au început să se lovească între ei.

”Ei s-au bătut, eu am intervenit să-i despart. Am tras de agresor jos. Mi-au făcut destul rău. E stres mult, răspundere”, a spus bărbatul, notează observatornews.ro.

La polul opus, tatăl copiilor spune că atât băiețelul, cât și fetița au fost speriați de ceea ce li s-a întâmplat.

”l-a bătut şi l-a dat jos. Copilul era stresat, şocat. Şoferul este vinovat. Un om de doi metri trebuia să judece mai mult decât un copil”, a spus tatăl băiețelului.

Între timp, șoferul autobuzului și-a dat demisia. Primarul comunei Stoenești spune că nu a existat o bătaie propriu-zisă și că bărbatul doar i-a rugat să stea cuminți.

”Şoferul i-a rugat să fie cuminţi, nu s-au potolit, nu a fost o bătaie. Trebuie să procedeze altfel, să mă anunţe pe mine, pe directorul şcolii. Şi-a dat demisia. 

Trebuie să găsim soluţie ca microbuzul să aibă un însoţitor”, a declarat Marin Ion, primarul comunei Stoeneşti, potrivit sursei citate.

×
Subiecte în articol: sofer autobuz elev batut Argeş
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close