Antena 3 CNN Actualitate Locale Eleva care și-a înjunghiat profesorul avea bursă de merit | Noi detalii tulburătoare din dosar

Eleva care și-a înjunghiat profesorul avea bursă de merit | Noi detalii tulburătoare din dosar

Apar noi detalii în cazul elevei de 16 ani care și-a înjunghiat profesorul, în biroul directorului, de față cu mama sa, pentru că a fost prinsă în cămin cu iubitul.

de Georgiana Botez    |    Ioana Mircea    |    27 Noi 2023   •   16:46

Noi detalii apar în cazul fetei de 16 ani, din Oradea, care și-a înjunghiat unul dintre profesori pentru că a prins-o cu iubitul său în cămin, în biroul directoarei, de față cu mama sa.

Mai exact, totul s-a întâmplat în această dimineață, puțin după ora nouă. Fata de 16 ani se afla chiar în borul directoarei chemată de aceasta, împreună cu părinții, după ce săptămâna trecută, iubitul ei, cazat și el în internat, a fost prins pe timp de noapte, în toaleta fetelor.

Citește și: Un profesor a fost înjunghiat în spate de o elevă de 16 ani, la Oradea! Poliția intervine

După doar câteva minute de discuție, eleva de clasa a X-a a scos un cuțit din haină și l-a înjunghiat în spate pe supraveghetor, așadar este vorba despre o fată cu premeditare, deoarece a folosit un cuțit adus de acasă, cu o lamă de 20 de cm. În urma loviturii, bărbatul s-a prăbușit la pământ, iar directoarea a fost cea care a sunat imediat la 112, în timp ce fata s-a făcut nevăzută.

Dascălul de 41 de ani, pe care adolescenta l-a înjunghiat în spate, a ajuns direct pe masa de operație în timp ce eleva, cu bursă de merit a fost dusă la Poliție unde este cercetată pentru tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: Oradea eleva injunghiat
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close