Antena 3 CNN Actualitate Locale Explicația bărbatului care a împușcat un tânăr în Vama Veche și apoi a amenințat că își va lua viața

Explicația bărbatului care a împușcat un tânăr în Vama Veche și apoi a amenințat că își va lua viața

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în picior, vineri seară, în campingul din Vama Veche, de către un bărbat de 50 de ani. Agresorul a amenințat apoi că își va lua viața.

Explicația bărbatului care a împușcat un tânăr în Vama Veche și apoi a amenințat că își va lua viața
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română
de Mia Lungu    |    15 Iul 2023   •   11:00

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța anunță, sâmbătă, că de la fața locului a fost ridicată arma folosită de bărbat, respectiv o armă letală cu glonț de calibrul 9x19 mm, pe care aceasta o deținea legal.

Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acționat accidental pistolul.

Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. 

Citește și: Accident pe Autostrada Soarelui, în drum spre mare. 15 persoane au fost afectate

Incidentul a avut loc într-un camping din stațiune, unde cei doi bărbați au avut un conflict spontan, iar bărbatul de 50 de ani a tras cu o armă asupra celui de 21 de ani.

Tânărul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. 

La locul conflictului s-a aflat un negociator din cadrul IPJ Constanța, pentru că bărbatul în vârstă de 50 de ani amenința că se sinucide, dar a fost convins să renunțe la gest.

×
Subiecte în articol: Vama Veche impuscat
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close