Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie urmată de incendiu la o navă a Poliţiei de Frontieră, în Mehedinţi. Trei persoane au fost rănite

Explozie urmată de incendiu la o navă a Poliţiei de Frontieră, în Mehedinţi. Trei persoane au fost rănite

Incidentul deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu puţin timp, în Portul Drobeta Turnu Severin. Trei poliţişti au fost răniți, după o explozie pe ambarcaţiunea pe care o alimentau cu combustibil.

de Andreea Borboros    |    17 Mai 2023   •   14:49

Una dintre ambarcaţiunile din dotarea Poliţiei de Frontieră, acostată în Portul Drobeta Turnu Severin, a suferit avarii ca urmare a unui incendiu produs la bordul acesteia. Nava urma să se deplaseze către ITPF Giurgiu.

Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit pentru lichidarea incendiului, fiind anunţate şi echipajele ISU Mehedinţi. Trei poliţişti au suferit leziuni fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate. 

Au fost dispuse cercetări pentru a se stabili cauzele care au dus producerea incidentului.

Citeşte şi: Un poliţist celebru în online şi-a dat demisia şi a renunţat la pensie după 27 de ani de muncă

Incidentul s-a petrecut in  timp ce cadrele MAI alimentau cu combustibil ambarcaţiunea. Poliţia a deschis o ancheta. De altfel, şi responsabilii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Mehedinţi a deschis o anchetă pentru a face toate verificările, mai ales că este vorba despre un accident de muncă.

Ambarcaţiunea ar fi fost recepţionată în 2023, potrivit surselor Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close