Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie urmată de un incendiu la o casă din Deaj, judeţul Mureș | O persoană a ajuns la spital cu arsuri

Explozie urmată de un incendiu la o casă din Deaj, judeţul Mureș | O persoană a ajuns la spital cu arsuri

O explozie urmată de un incendiu a avut loc la o casă din localitatea Deaj, județul Mureș. La fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD dintre care una cu medic, precum și un echipaj medical din cadrul SAJ Mureș.

Explozie urmată de un incendiu la o casă din Deaj, judeţul Mureș | O persoană a ajuns la spital cu arsuri
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / IGSU
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2024   •   22:47

"În urmă cu câteva momente, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au fost solicitati să intervină în localitatea Deaj, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța faptul că, la nivelul unei case de locuit s-a produs o explozie, aceasta fiind urmată de un incendiu", anunță ISU Mureș.

La locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD dintre care una cu medic, precum și un echipaj medical din cadrul SAJ Mureș.

"Intervenția este în dinamică", precizează pompierii mureșeni.

"În urma evenimentului a rezultat o victimă conștientă, sex feminin, aproximativ 94 de ani, cu arsuri la nivelul membrelor superioare care a fost preluată de către echipajele medicale prezente la fața locului", transmit ulterior pompierii.

×
Subiecte în articol: explozie incendiu ISU Mureş
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close