Antena 3 CNN Actualitate Locale Familia Luizei Melencu, la DIICOT. Studiază din nou dosarele anchetei de la Caracal

Familia Luizei Melencu, la DIICOT. Studiază din nou dosarele anchetei de la Caracal

Familia Luizei Melencu, la DIICOT. Studiază din nou dosarele anchetei de la Caracal
de S.T.    |    26 Noi 2019   •   09:25

Familia Luizei Melencu şi noul avocat revin la DIICOT pentru a studia dosarul.

Întâlnirea cu procurorii vine în contextul în care DIICOT a cerut Baroului Timiş sancţionarea avocatului familiei pentru limbaj licenţios şi pentru că a refuzat să prezinte o copie a contractului de reprezentare.

Citește și: Scandal uriaș în cazul Caracal! DIICOT cere sancționarea avocatei familiei Melencu

Mai mult, avocatul susține că procurorii nu își fac treaba și de la dosar lipsesc acte de urmărire penală.

Citește și: Noul avocat al familiei Luizei Melencu aruncă în aer cazul Caracal: de la dosar lipsesc probe privind dispariția Luizei

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI. 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close