Antena 3 CNN Actualitate Locale Familie moartă în accident: Mai aveau 10 km până ajungeau acasă | Durere fără margini după tragedia din Neamţ

Familie moartă în accident: Mai aveau 10 km până ajungeau acasă | Durere fără margini după tragedia din Neamţ

Apar noi informaţii după accidentul tragic din judeţul Neamţ, în care au murit o mamă, fiul şi tatăl acesteia. Tragedia a avut loc după ce femeia a încercat să facă o depăşire şi a ajuns pe contrasens, unde a izbit frontal o autoutilitară. Mai aveau aproximativ 10 km până ajungeau acasă.

Familie moartă în accident: Mai aveau 10 km până ajungeau acasă | Durere fără margini după tragedia din Neamţ
de Paul Ciurari    |    23 Mai 2023   •   11:31

Femeia de 31 de ani s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, intrând frontal într-o autoutilitară, după care maşina a fost ricoşată într-un alt autovehicul care circula regulamentar.

Maşina în care se aflau cei trei venea dinspre Bacău şi se îndrepta spre Roman. Mai aveau circa 10 km până ajungeau în Roman. Practic, mai aveau câteva minute şi ajungeau acasă.

Citeşte şi: Planul roşu de intervenţie, activat după un accident cumplit în Secuieni, Neamţ. Un bărbat, fiica lui şi nepotul de şase ani au murit pe loc

În autoturism, erau femeia de 31 de ani, copilul de 3 ani, dar şi tatăl femeii, în vârstă de 66 de ani, un cunoscut om de afaceri din Roman.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din păcate, toţi cei trei au fost declaraţi morţi chiar la faţa locului, în ciuda eforturilor medicilor, care au încercat zeci de minute să-i resusciteze.

Celelalte trei victime au fost trasportate la spital. Şoferul autoutilitarei, în vârstă de 33 de ani, a suferit mai multe traumatisme la nivelul bazinului şi al picioarelor.

În cealaltă maşină se aflau doi soţi, care, din fericire, au suferit răni uşoare, fiind în afara oricărui pericol.

Citeşte şi: Accident filmat pe o stradă din Alba Iulia. Şoferiţă rănită, după ce a intrat în plin într-o ambulanţă

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru uncidere din culpă şi fac în continuare cercetări. 

Zona în care a avut loc accidentul este una foarte cunoscută, o zonă în care de obicei şoferii mai apasă pedala de acceleraţie, Drumul Naţional 2, aşa-zis Drumul Morţii, acolo unde periodic se întâmplă foarte multe accidente.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close