Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident filmat pe o stradă din Alba Iulia. Şoferiţă rănită, după ce a intrat în plin într-o ambulanţă

Accident filmat pe o stradă din Alba Iulia. Şoferiţă rănită, după ce a intrat în plin într-o ambulanţă

O femeie a fost rănită, astăzi, după un accident produs pe o şosea din Alba Iulia. Femeia, aflată la volanul unui autoturism, a intrat în plin într-o ambulanţă, iar accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Accident filmat pe o stradă din Alba Iulia. Şoferiţă rănită, după ce a intrat în plin într-o ambulanţă
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Dorin Galdău    |    23 Mai 2023   •   10:45

Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, pe strada A.I. Cuza din Alba Iulia, iar totul a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Pe imagini se poate observa cum, iniţial, şoferul ambulanţei trage pe dreapta, iese de pe şosea, iar ulterior, fără să se asigure, încearcă să întoarcă peste linia dublă continuă.

Mai mult, pe imagini se poate observa cum ambulanţa nu are semnalele luminoase în funcţiune. De asemenea, şoferul se afla singur în ambulanţă.

În timp ce şoferul ambulanţei încerca să întoarcă, o şoferiţă aflată la volanul unui autoturism, care circula pe acelaşi sens, a observat târziu intenţia acestuia şi a intrat în plin în autospecială.

În urma impactului, şoferiţa a fost rănită.

Poliţiştii din Alba Iulia au deschis o anchetă şi continuă cercetările.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close