Antena 3 CNN Actualitate Locale O familie din Vâlcea a rămas fără acoperiş la casă, după un grătar | Focul lăsat nesupravegheat s-a extins

O familie din Vâlcea a rămas fără acoperiş la casă, după un grătar | Focul lăsat nesupravegheat s-a extins

În doar câteva clipe, un foc pornit pentru grătar a ajuns să incendieze o gospodărie. Flăcările s-au extins cu repeziciune la acoperișul unei case din Vâlcea.

O familie din Vâlcea a rămas fără acoperiş la casă, după un grătar | Focul lăsat nesupravegheat s-a extins
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Oct 2023   •   18:53

Pompierii din Vâlcea au intervenit astăzi pentru stingerea unui incendiu care a afectat o gospodărie din localitatea Fedeleșoiu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un foc la grătar, lăsat nesupravegheat.

Potrivit ISU Vâlcea, la fața locului au intervenit echipaje de cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta, fără violență, la nivelul acoperișului.

Citește și: Reacția unui canadian, după ce a gustat pentru prima dată ciorbă de burtă în România: "Sunt paste sau calamari? În mod cert, calamari!" 

Incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp de pompieri. Nu au fost persoane surprinse de incendiu. Au ars circa 20 de metri pătrați din structura acoperișului și aproximativ 4 metri pătrați dintr-un perete portant al unei terase exterioare, construită din lemn.

×
Subiecte în articol: incendiu gratar ISU Valcea
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close