Antena 3 CNN Actualitate Locale Fântână muzicală la preţ de apartament construită într-un oraş cu gropi, după o investiţie de zeci de mii de euro

Fântână muzicală la preţ de apartament construită într-un oraş cu gropi, după o investiţie de zeci de mii de euro

55.000 de euro, atât a investit Primăria din Oneşti pentru a amplasa o fântână arteziană muzicală. Locuitorii spun că oraşul lor ar fi avut nevoie, mai degrabă, de alte investiţii, precum cele în infrastructură, pentru că străzile sunt pline de gropi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2023   •   09:21

Fântâna arteziană muzicală de la intersecţia Bulevardului Republicii cu Strada George Călinescu este a doua fântână muzicală inaungurată la Oneşti. Investiţia este una uriaşă, mai exact, de 55.000 de euro.

"După cum vedeţi, după câţi oameni o admiră, eu zic că a fost necesară. Oneşti, într-adevăr, este într-o continuă transformare. Ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani nu s-a întâmplat de la construirea oraşului", a declarat primarul Municipiului Oneşti.

Locuitorii oraşului spun, însă că este o risipă de bani pentru că oraşul are alte urgenţe care meritau mai multă atenţie.

"Nu că ar fi fost o necesitate neapărat, o orgenţă, faţă de alte lucruri care trebuie făcute în acest oraş, dar e un bun început", spune un locuitor.

Citeşte şi: Cartier plin cu şobolani şi gunoaie, în Târgu-Mureş: De frică, părinţii îşi ţin copiii în casă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Nu există locuri de parcare în oraş, este trafic intens pe două bulevarde, care sunt singurele din oraş, centura oraşului este aproape inexistentă. Vin cu cleştele de acasă şi încep scot cuiele de la locul de joacă, astfel încât şă fie copilul meu în siguranţă, nu?

Dar bine că dăm bani să avem ceva mai frumos", spune o locuitoare, total nemulţumită de investiţie.

În urmă cu câţiva ani, din banii bugetului local, a mai fost cumpărată o fântână arteziană muzicală care a costat aproape 27.000 de euro.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close