Antena 3 CNN Actualitate Locale Fată de 17 ani, biciuită într-o staţie de autobuz, în Maramureş. De la ce a pornit scandalul

Fată de 17 ani, biciuită într-o staţie de autobuz, în Maramureş. De la ce a pornit scandalul

Situaţie halucinantă într-o comună din Maramureş. O fată de doar 17 ani a fost biciuită în plină stradă de un tânăr.

de Vasile Dale    |    11 Iul 2023   •   11:23

O adolescentă de 17 ani care aştepta în staţia de autobuz pentru a merge spre Sighetu Marmaţiei a trecut prin clipe de coşmar.

Un tânăr care are fi purtat o cagulă pe faţă şi care conducea o maşină de teren a oprit în zona respectivă şi s-a năpustit asupra ei, aparent fără niciun motiv. A lovit-o peste braţe, corp şi spate cu un bici, după care s-a urcat la volan şi a dispărut.

Citeşte şi: Accident grav pe drumul european E85. Un autoturism a fost strivit de o autocisternă. O persoană a decedat

Minora a cerut ajutor la 112, iar un echipaj de poliţie a ajuns imediat la faţa locului. Fata a povestit ce a păţit şi în scurt timp a fost identificat şi autorul.

Este vorba de un tânăr de 18 ani din Câmpulung la Tisa cu care fata ar fi avut în trecut mai multe divergenţe.

Tânărul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Citeşte şi: Un bărbat din Iași a murit, după ce a fost lovit în cap de fiul său. Ce au găsit polițiștii la fața locului 

De cealaltă parte, fata, deşi iniţial, a refuzat transportul la spital, a fost internată după câteva ore la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

×
Subiecte în articol: statie de autobuz Maramureș
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close