Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Iași a murit, după ce a fost lovit în cap de fiul său. Ce au găsit polițiștii la fața locului

Un bărbat din Iași a murit, după ce a fost lovit în cap de fiul său. Ce au găsit polițiștii la fața locului

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Podu Iloaiei, județul Iași, a murit, luni seară, după ce a fost lovit în cap de către fiul său.

Un bărbat din Iași a murit, după ce a fost lovit în cap de fiul său. Ce au găsit polițiștii la fața locului
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    11 Iul 2023   •   09:13

Serviciul 112 a primit un apel în care se solicita intervenția pentru un bărbat agresat. Echipajul de prim-ajutor de la EPA a fost trimis imediat la fața locului. La sosire, bărbatul era inconștient și prezenta semnele unui traumatism cranio-cerebral sever, aflându-se în stop cardio-respirator.

În continuare, a fost solicitat echipajul SMURD-TIM, care a preluat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, însă bărbatul nu a răspuns la aceste manevre și a fost declarat decedat. 

Medicii au constatat că bărbatul a suferit o fractură la baza craniului, precum și hematoame la nivelul urechii și frunții, indicând violența agresiunii.

Citește și: ”Ai fost mult prea bun pentru lumea asta!” Paul a avut parte de un sfârșit tragic la doar 23 de ani

Poliția a fost chemată la locul incidentului și a declanșat o anchetă.

Potrivit primelor informații, agresiunea fizică a fost comisă de către fiul victimei, care i-a aplicat o lovitură puternică la nivelul capului. Bărbatul prezenta multiple leziuni, inclusiv devierea traheei spre stânga, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Iași a murit lovit în cap fiul politistii
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close