Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Ai fost mult prea bun pentru lumea asta!” Paul a avut parte de un sfârșit tragic la doar 23 de ani

”Ai fost mult prea bun pentru lumea asta!” Paul a avut parte de un sfârșit tragic la doar 23 de ani

Lacrimi și durere pentru Paul, tânărul care a avut parte de un sfârșit tragic la doar 23 de ani.

”Ai fost mult prea bun pentru lumea asta!” Paul a avut parte de un sfârșit tragic la doar 23 de ani
Sursa foto: Facebook / Paul Coste
de Laura Dinu    |    10 Iul 2023   •   09:11

Paul a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea bihoreană Săcădat, fiind găsit pe un teren agricol.

Potrivit ISU Bihor, Paul a fost prins sub o balotieră atașată unui tractor care a luat foc.

Incendiul a fost, cel mai probabil, generat de defecțiuni la presa de balotat.

Tânărul era un apreciat instructor de echitație. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia. 

Incendiul a fost sesizat de un localnic în vârstă de 49 de ani ce anunța și faptul că tânărul este încarcerat în utilajul agricol. 

Deocamdată, nu se ştie cum a izbucnit incendiul, însă este cert că bărbatul ar fi încercat să rezolve o defecțiune tehnică.

Familia și prietenii varsă acum lacrimi amare pentru cel pe care l-au iubit și l-au admirat atât de mult. La doar 23 de ani, Paul era un exemplu pentru toți din jurul lui.

Ai fi făcut orice, pentru oricine, om sau animal.... Ai muncit mereu pe brânci și așa te-ai dus, muncind. Încă nu-mi vine să cred, sunt în stare de șoc...Ne-ai iubit și te-am iubit atât de mult... Ne va fi dor de îmbrățișările tale calde si bunătatea ta!

Am zâmbit mult împreună.... Te-ai dus la căluțul tău frumos...să petreceți clipe minunate acolo sus împreună și să iubești fix la fel! Rămas bun prieten drag și bun! Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo unde ești! Noi rămânem cu amintirile frumoase și un gol imens! Cerul e mai bogat cu tine acolo sus! 

Cât de nedreaptă poate să fie viața asta! Ai fost oricum muuult prea bun pentru lumea asta... Odihnește-te în pace, suflet bun! Nu pot să cred că un om atât de bun poate avea un asemenea sfârșit la 23 de ani... Era doar un copil! Paul, ai lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care au avut norocul să te cunoască!

Paul a înseninat viața tuturor celor din jurul lui. Dar a plecat mult prea devreme printre îngeri...Vei trăi mereu în sufletele noastre Paul!!! 

Paul, ai fost un băiat de o bunătate rară, harnic, dedicat, iubeai caii, iubeai viața, ai plecat mult prea repede dintre noi! Sunt sigură că și dincolo un cal frumos te va aștepta sa te ghideze spre noi orizonturi! Porțile Raiului s-au deschis pentru tine!

Sunt unii care aduc o lumina atât de mare în lume încât chiar și după ce au plecat, lumina rămâne. Entuziasmul tău și iubirea față de cei din jur vor continua să ne susțină, în memoria ta, luminându-ne zilele.O să ne fie dor de tine oriunde ai fi, prietene, sunt doar câteva dintre mesajele postate de prieteni pe rețelele sociale. 

Înmormântarea lui Paul va avea loc astăzi la capela din Comuna Sacadat, la ora 13:00.

×
Subiecte în articol: Paul Coste
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close