Antena 3 CNN Actualitate Locale Mobilizare cu finalul fericit | A fost găsită fetița din Neamț care dispăruse de acasă în urmă cu câteva zile

Mobilizare cu finalul fericit | A fost găsită fetița din Neamț care dispăruse de acasă în urmă cu câteva zile

Mobilizare de amploare în Neamț după ce o fată de 13 ani a dispărut de două zile. Copila plecase să îngrijească animalele și nu s-a mai întors. Poliția a transmis că ultima dată a fost văzută culegând flori de la marginea pădurii. Autoritățile au transmis mesaje Ro-Alert.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2024   •   16:34

Fetița în vârstă de 13 ani a dispărut joi de acasă atunci când a plecat să aibă grijă de animalele din proximitate locuinței. Ultima persoană care a văzut-o spune că aceasta culegea flori pe marginea câmpului.

De atunci, nimeni nu mai știe nimic. Polițiștii, jandarmii precum și foarte mulți voluntari o caută în aceste momente.  A fost emis și un mesaj Ro-Alert în toate localitățile limitrofe, astfel încât cei care au informații despre ea să sune la 112. 

"La data de 30 martie, polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurala Sagna a fost sesizați, prin apel 112,  de către o femeie, din comuna Stănița, cu privire la faptul că fiica sa, Bîrsan Luminiţa Elena, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în data de 28 martie a.c., pentru a avea grijă de animale pe câmp și nu a mai revenit până în prezent. 

Ultima dată minora a fost văzută în seara zilei de 28 martie culegând flori, în apropierea pădurii de lângă satul Chicirea. Semnalmente: înălțime 1,40 m, greutate 40 kg, ochi verzi, păr șaten. Aceasta purta pantaloni tip jeans de culoare albastru, geacă din fâș de culoare roșie, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare negru și având capul descoperit", au transmis reprezentanții IPJ Neamţ.

În cele din urmă, minora a fost găsită în livada satului Chicerea.

×
Subiecte în articol: copil disparut IPJ Neamț fata disparuta
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close