Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 15 ani a murit pe loc, după un accident cumplit între două BMW-uri, în Borşa

O fată de 15 ani a murit pe loc, după un accident cumplit între două BMW-uri, în Borşa

O fată în vârstă de 15 ani şi-a pierdut viaţa, în această noapte, în urma unui accident cumplit între două BMW-uri, în Borşa, judeţul Maramureş.

O fată de 15 ani a murit pe loc, după un accident cumplit între două BMW-uri, în Borşa
Sursa foto: Instagram | Antena 3
de Vasile Dale    |    05 Aug 2021   •   23:37

Accidentul s-a produs pe DN18, pe raza oraşului Borşa, după ce maşina în care se afla fata de 15 ani (din comuna Moisei), condusă de un iubitul fetei, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a derapat într-o depăşire.

Maşina s-a răsucit pe şosea şi a fost spulberată de un alt BMW, model X6.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost distrus în totalitate, iar tinerii aflaţi în interior au fost striviţi.

În total, trei persoane au fost găsite inconştiente de pompierii de la Descarcerare, medicii SMURD şi cei de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Maramureş.

Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Yasmina a murit cu câteva zile înainte să împlinească 15 ani în cumplitul accident din Borşa

Accident cumplit între două BMW-uri, în Borşa

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să scoată victimele din fiarele contorsionatele ale maşinilor. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru fata în vârstă de 15 ani, din comuna Moisei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În BMW-ul Seria 7 se aflau patru tineri, la volan fiind iubitul fetei care a murit şi care urma să îşi serbeze ziua de naştere peste câteva zile, atunci când urma să împlinească 15 ani.

Tot în maşină se mai afla o fată de 16 ani şi un tânăr de 24 de ani, ambii din Borşa. Cele două victime, găsite inconştiente, au fost resucitate la locul accidentului.

Până la sosirea salvatorilor, oamenii care se aflau în zonă le-au acordat răniţilor primul ajutor şi au încercat să îi readucă la viaţă. Ulterior, cei doi au fost transportaţi în stare critică la spital.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

×
Subiecte în articol: accident Borșa Maramureș
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close