Antena 3 CNN Actualitate Locale Yasmina a murit cu câteva zile înainte să împlinească 15 ani în cumplitul accident din Borşa

Yasmina a murit cu câteva zile înainte să împlinească 15 ani în cumplitul accident din Borşa

Yasmina, o fată care urma să împlinească 15 ani peste numai câteva zile, a murit în cumplit accident de noaptea trecută din Borşa, atunci când două BMW-uri s-au lovit violent.

Yasmina a murit cu câteva zile înainte să împlinească 15 ani în cumplitul accident din Borşa
Sursa foto: Facebook | Instagram | Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    06 Aug 2021   •   17:11

Yasmina este singura victimă a accidentului din Borşa care şi-a pierdut viaţa. Fata care urma să împlinească 15 ani peste câteva zile se afla în maşina iubitului ei, pe locul din dreapta şoferului.

Fix partea dreaptă a maşinii a fost spulberată de un BMW X6 care circula regulamentar, după ce şoferul a accelerat pe şosea şi a pierdut controlul direcţiei, iar maşina, un BMW Seria 7, a derapat.

Yasmina a plecat, seara trecută, la o plimbare cu iubitul ei, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Boşa, cu maşina acestuia, un BMW Seria 7, şi cu alţi doi prieteni, o fată de 16 ani şi un alt tânăr de 24 de ani.

La un moment dat, pe DN 18, pe raza oraşului Borşa, şoferul BMW-ului a accelerat şi a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi s-a răsucit, fiind spulberată de un alt BMW, model X6, condus regulamentar din sens opus.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

O fată de 15 ani a murit pe loc, după un accident cumplit între două BMW-uri, în Borşa

Fată de 15 ani, moartă în cumplitul accident din Borşa

Au urmat momente de coşmar pentru victimele cumplitului accident, dar şi pentru oamenii care locuiesc în zonă.

Yasmina, dar şi alţi doi tineri din maşina distrusă au fost găsiţi inconştienţi, iar oamenii din zonă au încercat să îi resusciteze până la sosirea salvatorilor.

Pompierii de la Descarcerare i-au eliberat din fiarele contorsionate pe tinerii răniţi şi blocaţi în BMW-ul strivit, iar medicii SMURD au continuat manevrele de resuscitare pentru trei tineri grav răniţi.

Din nefericire, pentru Yasmina, medicii nu au mai putut face nimic. Inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

Prietena ei, în vârstă de 16 ani, a fost readusă la viaţă şi transportată la spital în stare critică, la fel ca şi ceilalţi doi tineri răniţi.

"Îmi pare rău că nu te-am strâns mai tare în brațe ultima oară. Iartă-i pe cei care te blamează chiar după trecerea în neființă, ei nu cunosc durerea despărțirii. Nu-i timpul să aruncăm cu pietre. Iartă-ne pe noi! Drum lin, Yasmina! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!", a scris într-o postare pe Facebook unul dintre prietenii tinerei care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Borşa.

×
Subiecte în articol: accident Borșa Maramureș
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close