Antena 3 CNN Actualitate Locale Fata sechestrată şi bărbatul pe care l-a omorât în Piatra Neamţ au fost filmaţi împreună, cu câteva ore înainte de crimă

Fata sechestrată şi bărbatul pe care l-a omorât în Piatra Neamţ au fost filmaţi împreună, cu câteva ore înainte de crimă

Fata în vârstă de 16 ani, sechestrată într-un apartament din Piatra Neamţ, dar şi bărbatul pe care l-a omorât, au fost filmaţi împreună, cu câteva ore înainte de crimă.

Fata sechestrată şi bărbatul pe care l-a omorât în Piatra Neamţ au fost filmaţi împreună, cu câteva ore înainte de crimă
Sursa foto: Facebook | Camere de supraveghere
de Sebastian Bădiță    |    18 Aug 2021   •   15:29

Fata cercetată acum, în stare de libertate, pentru crimă, a fost filmată împreună cu bărbatul pe care l-a ucis după ce ar fi sechestrat-o şi încercat să o batjocorească, într-un restaurant din oraş, cu câteva ore înainte de tragedie.

Lucian Mercea şi fata de 16 ani au fost filmaţi de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Piatra Neamţ, acolo unde, se pare, cei doi ar fi mers pentru a căuta de muncă.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum cei doi intră în restaurant, apoi bărbatul pleacă, cel mai probabil să poarte discuţii cu reprezentanţii localului, în timp ce fata rămâne singură în faţa barului.

Apoi, cei doi apar împreună, fata stând pe un scaun, la o masă, cu telefonul în mână, în timp ce bărbatul (care poartă o şapcă) se apropie de ea.

Cei doi par să poarte o conversaţie, apoi părăsesc împreună restaurantul.

Fata sechestrată într-un apartament din Piatra Neamţ, care a omorât un bărbat, va fi cercetată în libertate

Tragedia din apartamentul din Piatra Neamţ, legitimă apărare sau omor?

Fata este internată în prezent într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), acolo unde primeşte consiliere după şocul prin care a trecut.

Ea va fi cercetată în stare de libertate după crima din apartamentul din Piatra Neamţ, acolo unde a înjunghiat un bărbat despre care a povestit că a sechestrat-o în casă şi a încercat să o violeze.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 16 spre 17 august, într-un apartament din Piatra Neamţ, acolo unde fata de 16 ani se afla cu Lucian Mercea, un bărbat de 41 de ani, originar din Codlea, judeţul Braşov.

Tânăra a povestit anchetatorilor că în noaptea în care a fost sechestrată, bărbatul a încuiat uşa şi a luat cheia, apoi a încercat să o violeze. Ea a reuşit să scape, a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat.

Apoi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost sechestrată, dar şi că l-a omorât pe agresor.

Poliţiştii au ajuns la ea după ce, iniţial, au spart uşa altui apartament, situat în acelaşi bloc.

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț crima
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close