Antena 3 CNN Actualitate Locale O minoră de 13 ani din Olt a ajuns la spital după ce a fumat o țigară care ar fi conţinut substanţe psihoactive

O minoră de 13 ani din Olt a ajuns la spital după ce a fumat o țigară care ar fi conţinut substanţe psihoactive

O fată de 13 ani din judeţul Olt a ajuns la spital cu amnezie după ce a fumat o țigară care ar fi conţinut substanţe psihoactive.

O minoră de 13 ani din Olt a ajuns la spital după ce a fumat o țigară care ar fi conţinut substanţe psihoactive
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    13 Oct 2023   •   16:33

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţul Olt au anunţat vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi despre acest caz de cadrele medicale de Spitalul Judeţean. 

"La data de 12 octombrie 2023, în jurul orei 10:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi telefonic, de către personalul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, cu privire la faptul că o minoră a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului, întrucât minora acuza stari de rău după ce ar fi fumat o ţigară şi există suspiciunea ca aceasta ar fi conţinut substanţe psihoactive.

În cauză, poliţiştii au întocmit actele de constatare ale evenimentului pe care le-au înaintat către structurile cu atribuţii în domeniu, pentru continuarea cercetărilor", au precizat reprezentanţii IPJ Olt, conform news.ro

Citește și: Vlad Pascu rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce a cerut să fie judecat la domiciliu

Fata este elevă la o școală din Slatina.

×
Subiecte în articol: consum de droguri tanara drogata IPJ Olt
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close