Antena 3 CNN Actualitate Locale Sunaţi la 112 dacă o vedeţi! O fată de 15 ani din Vrancea a plecat de acasă azi-noapte şi nu s-a mai întors

Sunaţi la 112 dacă o vedeţi! O fată de 15 ani din Vrancea a plecat de acasă azi-noapte şi nu s-a mai întors

O fată în vârstă de 15 ani, din satul Vizantea Răzăşească, comuna Vizantea-Livezi, este căutată de poliţişti după ce a dispărut.

Sunaţi la 112 dacă o vedeţi! O fată de 15 ani din Vrancea a plecat de acasă azi-noapte şi nu s-a mai întors
Sursa foto: Agerpres/ Politia Romana
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Apr 2023   •   17:23

Familia minorei a sesizat faptul că aceasta a plecat voluntar de acasă, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, fără a mai reveni la domiciliu.

"La data de 15 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a minorei Boţ Elena Marcela, de 15 de ani, din satul Vizantea Răzăşească, comuna Vizantea-Livezi, judeţul Vrancea.

În noaptea de 14/15 aprilie a.c., în jurul orei 3:00, aceasta a plecat în mod voluntar, fără a reveni la domiciliu până în prezent", informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Minora are 1,60 metri înălţime, 65 de kilograme, păr negru lung, ochi verzi.

Citeşte şi: "Fiule, unde ești? Sunt disperată!". O româncă din Italia își plânge copilul care a murit cu câteva zile înainte să împlinească 16 ani

Nu se cunosc date cu privire la îmbrăcămintea purtată de aceasta la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

×
Subiecte în articol: disparuta Vrancea Vizantea Livezi
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close