Antena 3 CNN Externe "Fiule, unde ești? Sunt disperată!". O româncă din Italia își plânge copilul care a murit cu câteva zile înainte să împlinească 16 ani

"Fiule, unde ești? Sunt disperată!". O româncă din Italia își plânge copilul care a murit cu câteva zile înainte să împlinească 16 ani

Mirela, o româncă din Italia, își plânge fiul care a sfârșit în mod tragic, chiar înainte să împlinească vârsta de 16 ani.

"Fiule, unde ești? Sunt disperată!". O româncă din Italia își plânge copilul care a murit cu câteva zile înainte să împlinească 16 ani
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2023   •   14:37

Sâmbătă seară, Mirela Gomoi, o româncă din Italia, a primit o veste extrem de dureroasă, care a făcut-o să simtă cum cerul se prăbușește peste ea.

Fiul ei, Samuele Brognara, care mâine ar fi împlinit 16 ani, a fost ucis de un tânăr în vârstă de 23 de ani, în urma unui accident teribil.

Înainte de tragedie, Samuele se deplasa cu scuterul pe via Isolo din oraşul Verona, însă ceea ce a urmat este greu de descris în cuvinte.

Băiatul aflat pe scuter a fost lovit mortal de mașina condusă de tânărul de 23 de ani, iar în urma impactului violent, a fost aruncat în parbrizul maşinii şi ulterior a căzut pe marginea drumului.

Citește și: Femeie dată dispărută, găsită în viață într-o mașină scufundată într-un lac din Texas. Doar plafonul autoturismului se mai vedea

Salvatorii au intervenit imediat, însă Samuele nu a mai avut nicio șansă de a supraviețui.

La scurt timp după ce polițiștii i-au dat vestea sfâșietoare, mama băiatului și-a arătat durerea într-un mesaj postat pe Facebook.

"Fiule, unde ești? S-a dus. Sunt bolnavă, sunt disperată", a scris femeia pe Facebook.

Tatăl băiatului este, de asemenea, răpus de durere și regretă că i-a oferit scuterul care i-a adus moartea.

"Nu ar fi trebuit să-i iau acel scuter. Petrec ore întregi așteptând să te întorci. Simt un imens sentiment de vinovăție în mine, mă tot gândesc că dacă nu i-aș fi dat acel blestemat de scuter lui Samuele...", spune tatăl băiatului.

Pe balustrada școlii la care învăța băiatul, prietenii lui au scris două mesaje emoționante: "Ciao Samu, ne va fi dor de tine...", și apoi în limba română: "Odihnește-te în pace...". 

În prezent, șoferul care s-a aflat la volanul autoturismului implicat în accident este cercetat pentru ucidere din culpă, potrivit L'Arena, citat de observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Italia romanca fiu mort
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close