Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din București a fost agresată de soț. Bărbatul ameninţa că îşi va pune capăt zilelor

O femeie din București a fost agresată de soț. Bărbatul ameninţa că îşi va pune capăt zilelor

O femeie de 61 de ani a fost agresată de soțul său de 65 de ani, într-un imobil din Sectorul 3 București. Agresorul a amenințat apoi că își va face rău singur.

O femeie din București a fost agresată de soț. Bărbatul ameninţa că îşi va pune capăt zilelor
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Cojoianu    |    03 Mar 2023   •   16:39

O femeie din Bucureşti a fost agresată, vineri, de soţ, într-un imobil din Sectorul 3.

De asemenea, bărbatul a ameninţat că-şi va face rău, însă negociatorii Poliţiei au convins bărbatul să renunţe la gesturile extreme.

Atât bărbatul, cât și femeia au fost transportați la spital, însă din motive diferite.

Victima a cerut îngrijiri medicale.

Citește și: Bărbat din Pitești căutat pentru distrugere, prins de polițiști chiar în timp ce își bătea soția

”Azi, în jurul orei 12:40, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 65 de ani, ar fi agresat o femeie, în vârstă de 61 de ani. De asemenea a fost sesizat faptul că bărbatul se afla într-o vădită stare de tulburare, ameninţând că îşi va face rău, în timp ce se afla în incinta imobilului în care locuieşte, situat în zona Centrului Vechi, Sectorul 3.

În urma intervenţiei, bărbatul a fost preluat în siguranţă şi a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, persoana vătămată a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei, citat de Mediafax.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracţiunea de “violenţă în familie”.

Polițiștii în cauză au deschis un dosar penal.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close