Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Pitești căutat pentru distrugere, prins de polițiști chiar în timp ce își bătea soția

Bărbat din Pitești căutat pentru distrugere, prins de polițiști chiar în timp ce își bătea soția

O femeie a fost salvată de poliţişti din mâinile soţului său care o bătea. Forţele de ordine au mers la uşa bărbatului căutându-l pentru distrugere şi l-au găsit agresându-şi partenera.

Bărbat din Pitești căutat pentru distrugere, prins de polițiști chiar în timp ce își bătea soția
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Feb 2023   •   17:39

Poliţiştii au mers acasă la individ după ce acesta a făcut scandal în public. Sâmbătă seară, a avut o altercaţie în trafic, pe o stradă din Piteşti. El a intrat în conflict cu un şofer căruia i-a lovit portiera maşinii.

Sesizaţi prin 112 de către şoferul păgubit, oamenii legii au mers la locuinţa bărbatului şi l-au surprins chiar în timp ce îşi bătea soţia.

Citiţi şi: Un viceprimar din Vrancea a sărit să-l bată pe un cetăţean, în timpul şedinţei Consiliului Local

Femeia bătută nu a depus plângere. Poliţiştii l-au dus pe bărbat la secţie, au deschis pe numele lui un dosar penal pentru infracţiuni de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, după administrarea probatoriului, el a fost reţinut pentru 24 de ore.

Duminică, el va fi prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

×
Subiecte în articol: Pitești distrugere politisti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close