Antena 3 CNN Actualitate Locale Despăgubiri de 20.000 de euro, pentru o femeie din Cluj-Napoca, după ce s-a împiedicat de un cui într-o parcare

Despăgubiri de 20.000 de euro, pentru o femeie din Cluj-Napoca, după ce s-a împiedicat de un cui într-o parcare

O femeie din Cluj-Napoca a cerut despăgubiri de 200.000 de euro, după ce s-a împiedicat de un cui în parcarea unui magazin de bricolaj.

de Roxana Mihăiescu    |    18 Dec 2023   •   18:49

Femeia s-a ales cu nasul spart și cu luxație de umăr, în urma incidentului din parcarea magazinului.Totodată, ea a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare dar și de recuperare, făcând kinetoterapie timp de șase luni. 

Din acest motiv, a decis să dea magazinul în judecată și a cerut 200.000 de euro daune morale. Instanța a hotărât să primească 20.000 de euro, însă decizia nu este definitvă și poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Citește și: Grefierii ies din nou în stradă. Tribunalul Bucureşti amână procesele 

În urma incidentului, reprezentanții  magazinului au transmis că femeia ar fi trebuit să fie mai atentă și să respecte regulile de circulație în parcare. Astfel, nu ar fi ajuns în acea situație. 

Judecătorii nu le dau dreptate, pentru că, la momentul incidentului, nu existau culoare speciale de deplasare pentru pietoni în parcarea magazinului.

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca incident femeie
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close