Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a sunat la 112 după ce a făcut o descoperire în timp ce făcea curăţenia de Paşte | Reacţia poliţiştilor mobilizaţi în apartament, la Botoşani

O femeie a sunat la 112 după ce a făcut o descoperire în timp ce făcea curăţenia de Paşte | Reacţia poliţiştilor mobilizaţi în apartament, la Botoşani

O gospodină din Botoşani a trăit un adevărat şoc în momentul în care s-a apucat de curățenia de Paşte în casă. Femeia a decis să sune la 112 şi să ceară intervenția unui echipaj de poliţie. Ce au descoperit.

O femeie a sunat la 112 după ce a făcut o descoperire în timp ce făcea curăţenia de Paşte | Reacţia poliţiştilor mobilizaţi în apartament, la Botoşani
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    13 Apr 2023   •   21:22

Mai sunt câteva zile până când vom sărbători Paștele, iar gospodinele s-au înarmat cu serios cu mături, lavete şi aspiratoare pentru a pune casa în ordine pentru marea sărbătoare.

Numai că atunci când spunem curățenie generală de multe ori găsim uitate prin dulap sau alte locuri şi obiecte bizare.

Este şi cazul unei gospodine din Botoşani care a trăit un şoc în momentul în care a găsit în casă un pistol cu cartușe, despre a cărui existență nu avea habar.

Speriată, femeia a decis să sune la 112 şi să ceară ajutorul Poliţiei.

La faţa locului au fost mobilizate echipajele de patrulare din zonă, dar și din cadrul Serviciului Arme și Explozivi ale Inspectoratului de Poliție Județean.

Însă atunci când au verificat obiectele găsite de femeie, polițiștii au constatat că, de fapt, era vorba despre un pistol brichetă cu cartușe ornamentale, achiziționate cel mai probabil pentru amuzament de soțul acesteia notează botosaneanul.ro

În acest context, femeia a fost sancționată cu avertisment scris, pentru că a sunat la numărul unic de urgență 112 în mod nejustificat.

Reamintim că amenzile pentru apel nejustificat la 112 sunt cuprinse între 500 și 2.000 de lei. Apelarea acestui număr de urgență fără un motiv real este considerată contravenție.

Citeşte şi: O femeie a sunat la Poliţie, după ce a găsit pe marginea unui drum mai multe feţe de pernă care aveau ceva viu în ele: "Instinctul meu a știut"

×
Subiecte în articol: gospodine curățenie de Paște apel 112
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close