Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care o femeie fuge de un polițist de la Circulație care voia să o amendeze, în Bacău. Suma pe care a trebuit să o plătească

Momentul în care o femeie fuge de un polițist de la Circulație care voia să o amendeze, în Bacău. Suma pe care a trebuit să o plătească

Un polițist de la Circulație a alergat o femeie care nu i-a respectat indicațiile, pentru a o amenda, în Bacău. Aceasta și-a pus viața în pericol, dar și pe cea a șoferilor.

Momentul în care o femeie fuge de un polițist de la Circulație care voia să o amendeze, în Bacău. Suma pe care a trebuit să o plătească
Sursa foto: observatornews.ro
de Ioana Mircea    |    17 Apr 2024   •   17:22

O scenă incredibilă a avut loc pe o stradă din Bacău, unde o femeie în vârstă de 43 de ani, grăbită să ajungă la treburile sale, a refuzat să se oprească în fața unui polițist de la Circulație și a continuat să-și croiască drumul, în ciuda indicațiilor acestuia.

O cameră de bord a surprins întregul moment în care polițistul a fost nevoit să alerge după femeie pentru a o opri. Totodată, în imagini se vede și faptul că o altercație tensionată a avut loc între cei doi.

În urma incidentului, femeia a fost amendată cu 495 de lei de către autoritățile locale. Potrivit Poliției, femeia a fost sancționată pentru că nu a respectat indicațiile polițistului care dirija traficul rutier la o trecere pentru pietoni de pe strada Spiru Haret.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu incidentul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Comportamentul acesteia nu doar că a pus în pericol viața sa, dar și siguranța celorlalți participanți la traficul rutier. Poliția a subliniat că femeia a manifestat un comportament sfidător în fața polițistului în timpul incidentului, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Bacău amenda poliție
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close