Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Galați a sărit dintr-o mașină aflată în mers, pentru a scăpa de bătăile soțului său. A încercat să fugă, dar a fost băgată cu forța înapoi în mașină

O femeie din Galați a sărit dintr-o mașină aflată în mers, pentru a scăpa de bătăile soțului său. A încercat să fugă, dar a fost băgată cu forța înapoi în mașină

O femeie din județul Galați a sărit dintr-o mașină în mers pentru a scăpa de soțul agresiv. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, violență în familie și lipsire de libertate.

O femeie din Galați a sărit dintr-o mașină aflată în mers, pentru a scăpa de bătăile soțului său. A încercat să fugă, dar a fost băgată cu forța înapoi în mașină
Sursa foto: Camere de supraveghere
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Oct 2023   •   19:13

Marius Cristi Duda, un gălățean în vârstă de 28 de ani, de o gelozie fără margini și-a bătut de ani de zile soția, pe Aurelia alături de care era din 2019 și aveau împreună în băiețel de 4 ani.

Sătulă de multele bătăi primite chiar în fața copilului, femeia a fugit la părinții ei, deși și aceștia au avut de pătimit de pe urma ginerelui violent.  

Bărbatul a mers la părinții acesteia și a răpit-o. Disperată,  femeia s-a aruncat din mașină.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii din comuna gălățeană Bălăbănești au fost sesizați de o femeie despre faptul că soțul ei ar fi venit la domiciliul mamei sale, din satul Ciureștii noi. Un incident a izbucnit în urma vizitei.

Citește și: Un paznic din Găeşti a sunat la 112, după ce a pierdut banii firmei la păcănele. Scenariul cu care a încercat să-i păcălească pe polițiști

"Femeia ar fi urcat în autoturismul soțului pentru a discuta cu acesta, însă, între cei doi ar fi izbucnit un conflict, ulterior, soțul lovind-o de mai multe ori.

Femeia l-ar fi rugat pe bărbat să oprească autoturismul, dar acesta ar fi refuzat, astfel că femeia ar fi deschis portiera dreapta față si ar fi sărit din mers.

Bărbatul ar fi oprit autoturismul, ar fi mers după soția sa, pe care ar fi condus-o cu forța la mașină. Ulterior, după o perioadă de timp, bărbatul ar fi lăsat-o pe aceasta la domiciliul mamei sale”, a anunțat IPJ Galați.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul "ar mai fi amenințat-o pe soția sa, fapt ce i-ar fi creat acesteia o stare de temere”.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, violență în familie și lipsire de libertate.

În cauză a fost emis și un ordin de protecție provizoriu.

Vineri, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii de măsuri legale.

×
Subiecte în articol: Galați femeie batuta masina
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close