Antena 3 CNN Actualitate Locale Un paznic din Găeşti a sunat la 112, după ce a pierdut banii firmei la păcănele. Scenariul cu care a încercat să-i păcălească pe polițiști

Un paznic din Găeşti a sunat la 112, după ce a pierdut banii firmei la păcănele. Scenariul cu care a încercat să-i păcălească pe polițiști

Un paznic din Găești, în vârstă de 22 de ani, a pierdut încasările firmei la care lucra la jocurile de noroc, apoi a sunat la Poliție.

Un paznic din Găeşti a sunat la 112, după ce a pierdut banii firmei la păcănele. Scenariul cu care a încercat să-i păcălească pe polițiști
Sursa foto: Hepta | AGF / Marvin Newman
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2023   •   20:54

După ce a pierdut încasările firmei la păcănele, tânărul a sunat la 112 și a pretins că a fost tâlhărit.

"La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 21:09, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti au fost sesizaţi de către un tânăr de 22 de ani, din Găeşti, cu privire la faptul că două persoane l-ar fi dat jos din autoturism, l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi deposedat de bani", precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la investigaţii criminale, alături de un tehnician criminalist şi câinele de urmă, pentru efectuarea de cercetări.

În acel moment, tânărul a insistat că a fost agresat fizic de două persoane necunoscute, care ar fi avut feţele acoperite şi care i-ar fi sustras 4.000 de lei.

Citește și: Anchetă despre mafia păcănelelor. Iubitul fostei şefe de la ONJN, în atenţia Corpului de Control

Cu toate acestea, oamenii legii nu l-au crezut pe agentul de pază și au făcut investigații.

"Din investigaţiile efectuate, a rezultat că bărbatul, agent de pază la o societate comercială din Găeşti, în timpul programului de lucru, ar fi mers la o sală de jocuri de noroc, unde ar fi pierdut aproximativ 5.000 de lei, sumă care ar fi reprezentant încasările societăţii comerciale.

Ulterior, pentru a justifica lipsa banilor, acesta s-ar fi deplasat într-o zonă nesupravegheată video, şi-ar fi rupt hainele şi a sesizat că a fost victima unei infracţiuni", anunţă IPJ Dâmboviţa.

Acum, tânărul este cercetat pentru delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Gaesti pacanele paznic
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close