Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Anchetă despre mafia păcănelelor. Iubitul fostei şefe de la ONJN, în atenţia Corpului de Control

Anchetă despre mafia păcănelelor. Iubitul fostei şefe de la ONJN, în atenţia Corpului de Control

Jurnaliștii de la Gândul au realizat o anchetă explozivă despre mafia cazinourilor și a păcănelelor. Potrivit acestora, Corpul de Control de la Ministerul de Finanțe l-a găsit vinovat pe iubitul șefei de la Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc, după ce acesta a dat buzna, în toiul nopții, la un cazinou din Capitală. Mai exact, acesta a efectuat de la sine putere un așa zis ”control”, anul trecut, în noiembrie, fără să aibă atribuțiuni în acest sens.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2023   •   13:02

”În acest domeniu, al jocurilor de noroc, al cazinourilor, neregulile și lipsa unor controale reale duc la o realitate pe care premierul a descris-o foarte bine”, a precizat Radu Tudor, la emisiunea ”În fața națiunii”.

Potrivit jurnaliștilor de la Gândul, Tudor Simota, iubitul fostei șefe de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, s-a aflat în mijlocul unui scandal uriaș anul trecut, în noiembrie, după ce a dat buzna la un cazinou din Capitală.

Raportul Corpului de control a arătat că Simota a intrat în cazinou, ignorând personalul de la recepție și personalul de securitate. Mai exact, scriu jurnaliști de la Gândul, acesta s-a comportat ca și cum ar fi fost pe proprietatea sa.

Corpul de control mai dezvăluie faptul că Tudor Simota a desfășurat o acțiune de control în afara normelor legale, aplicabil exercitării prerogative de control de către ONJN.

Potrivit surselor Gândul, nu era în planul ONJN niciun control la cazinou. Mai mult, atunci când a venit să facă verificări la aparatele de jocuri, Simota ar fi mirosit a băutură.

Surse din cadrul ONJN au mai declarat pentru jurnaliștii de la Gândul că vizita nocturnă pe care Simota a făcut-o ar fi avut o legătură cu iubita sa, fosta șefă a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Aceasta i s-ar fi plâns partenerului de viață că asocierea cu patronul de origine israeliană al cazinoului s-a încheiat brusc, iar drept urmare Simota ar fi vrut să îi provoace neplăceri atunci când a dat buzna în toiul nopții.

Mai exact, Simota ar fi vrut să verifice mesele despre care știa că, din lipsa clienților, fuseseră închise de conducere, pentru a constata dacă nu cumva au fost redeschise în mod ilegal.

De altfel, Tudor Simota a fost demis la doar 5 zile după ce fusese numit în funcție de director general în cadrul Direcției de Supraveghere și Control a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. De-a lungul timpului, Simota a fost acuzat de relații controversate cu firme care produc softuri pentru aparatele de jocuri.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close