Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie găsită moartă în locuința fiului său care striga, cu o cruce în mână, că cineva i-a omorât mama, în Suceava

Femeie găsită moartă în locuința fiului său care striga, cu o cruce în mână, că cineva i-a omorât mama, în Suceava

O femeie în vârstă de 78 de ani, din comuna Dumbrăveni, Suceava, a fost găsită moartă, cu numeroase urme de agresiune la nivelul capului, în locuința fiului ei. Criminaliştii veniţi la faţa locului au descoperit în casă scene de coșmar.

de Paul Ciurari    |    05 Dec 2023   •   09:33

O femeie de 78 de ani din comuna suceveană Dumbrăveni a fost găsită moartă cu numeroase urme de agresiune la nivelul capului, în locuinţa propriului fiu. Descoperirea a fost făcută, luni după-amiază, după ce un vecin a sunat la 112 şi a reclamat că aude strigăte ciudate din interiorul casei. 

La faţa locului, anchetatprii au găsit scene de coşmar. Cadavrul era acoperit cu mai multe bunuri din casă, covoare, tablouri și elemente de mobilier, iar fiul în vârstă de 36 de ani era acolo, în lenjerie intimă și cu o cruce în mână strigând că cineva i-a omorât mama. 

Citeşte şi: Noi detalii în cazul doctoriţei din Republica Moldova, găsită moartă într-un apartament din Franţa. Pistele pe care merg anchetatorii

În locuinţă s-au găsit foarte multe urme de violenţă, semn că bătrâna a încercat să opună rezistenţă şi să se salveze, loviturile însă i-au fost fatale.

Fiul femeii, în vârstă de 36 d nai, a fost ridicat pentru audieri, ca principal suspect. În cursul serii de luni, acesta era încă audiat de procurorii criminalişti, însă, având în vedere starea sa, cel mai probabil va fi dus de urgenţă pentru expertiză psihiatrică.

Vecinii spun că, în ultima perioadă, tânărul de 36 de ani avea o schimbare vizibilă de comportament şi era tot mai retras. De altfel, mama lui era singura persoană cu care acesta se mai înţelegea.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close