Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Gorj a fost şantajată de doi necunoscuţi. I-au cerut bani pentru a nu publica imagini indecente cu ea

O femeie din Gorj a fost şantajată de doi necunoscuţi. I-au cerut bani pentru a nu publica imagini indecente cu ea

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi de polițiștii din Gorj, în timpul unui flagrant. Ambii au fost prinşi în timp ce primeau bani de la o femeie, pe care o şantajau cu publicarea unor fotografii indecente

de Gabriela Mladin    |    17 Apr 2024   •   07:50

Femeia în vârstă de 46 de ani din Municipiul Târgu-Jiu a fost contactată prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie de către o persoană necunoscută.

Aşa a sunat, de altfel, şi apelul către 112. În conţinutul mesajului, femeii i se arătau câteva fotografii în care aceasta apărea în ipostaze compromiţătoare.

I s-au cerut bani, altfel, acele imagini vor fi puse pe un pliant care va fi distribuit opiniei publice,

Ca să nu facă publice imaginile, cei doi, o femeie de 34 de ani, din Craiova, judeţul Dolj, şi de un bărbat din judeţul Gorj, în vârstă de 38 de ani, au cerut suma de 1.500 de lei.

Femeia şantajată a anunţat autorităţile înainte de a se întâlni cu cei doi pentru a le da banii. Au fost prinşi în flagrant şi reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de şantaj.

Şi banii, şi telefoanele celor doi au fost reţinute de anchetatori.

×
Subiecte în articol: femeie șantajată Gorj imagini indecente
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close