Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Pitești a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer cu o alcoolemie uriaşă

O femeie din Pitești a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer cu o alcoolemie uriaşă

O femeie din Piteşti a fost rănită şi a ajuns la spital, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni din oraş de un şofer care conducea cu o alcoolemie uriaşă.

O femeie din Pitești a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer cu o alcoolemie uriaşă
Sursa foto: ePitești.ro
de Mariana Zaharia    |    06 Iun 2023   •   11:19

O femeie din Pitești a ajuns la spital aseară după ce a încercat să traverseze strada regulamentar, dar a fost lovită de mașină condusă de un bărbat cu o alcoolemie de peste 1 la mie. 

Evenimentul a avut loc în comuna Bascov, județul Argeș, chiar în față secției de Poliție. Femeia are 71 de ani și mergea spre casă.

Citește și: Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat după ce un individ periculos nu a primit ce-și dorea

Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum o mașina care venea dinspre Pitești o agață pe femeie și o aruncă pe asfalt.

La volanul mașinii care a lovit victima se afla un bărbat de 47 de ani cu o alcoolemie de 1,26 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 Victima a ajuns la spital, iar șoferul la Poliție. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

×
Subiecte în articol: accident în Argeş Bascov IPJ Argeș
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close