Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat după ce un individ periculos nu a primit ce-și dorea

Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat după ce un individ periculos nu a primit ce-și dorea

Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat pe stradă pentru 2 lei. După ce a refuzat să îi dea banii agresorului, bărbatul a fost atacat cu un cuţit. Suspectul i-a furat apoi telefonul mobil şi a fugit, însă a fost prins de poliţişti.

Un bărbat din Bucureşti a fost înjunghiat după ce un individ periculos nu a primit ce-și dorea
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română
de Alin Amouni    |    06 Iun 2023   •   08:38

Totul a plecat de la două bancnote de 1 leu, conform unor surse. Cei doi nu se cunoşteau, iar după ce individul a fost refuzat şi nu a primit ceea ce îşi dorea, mai exact, 2 lei, a scos o lamă ascuţită şi l-a înjunghiat pe bărbat la nivelul coastelor.

A reuşit să fugă de la locul incidentului cu tot cu telefonul mobil al victimei. Agresorul a fost depistat şi imobilizat de poliţişti după zece minute de căutări, iar victima a fost transportată de urgenţă la spital.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal, iar individul a fost reţinut pentru 24 de ore. Pentru suma modică de 2 lei, făptaşul riscă să stea în spatele gratiilor ani grei de închisoare.

Citeşte şi: Legătura dintre femeia găsită moartă în canapea şi mama dispărută cu fiica ei, în Bucureşti

"La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 21.30, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, ar fi fost agresat de un bărbat, cu un obiect tăietor înțepător și i-ar fi sustras telefonul mobil, după ce ar fi refuzat să îl ajute cu o sumă modică de bani.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri și au solicitat un echipaj medical care preluat persoana și a transportat-o la o unitate spitalicească. 

Citeşte şi: Tânăr reținut, după ce a tras cu pistolul cu bile asupra unui bărbat, pe o stradă din Reșița. Unde a ascuns arma, înainte să fie prins

Semnalmente bărbatului bănuit de săvârșirea faptei au fost date în atenția polițiștilor, iar la scurt timp (10 minute), echipaje din cadrul Secției 2 și 5 l-au depistat în apropiere, l-au imobilizat și l-au condus la sediul secției.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close