Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr reținut, după ce a tras cu pistolul cu bile asupra unui bărbat, pe o stradă din Reșița. Unde a ascuns arma, înainte să fie prins

Tânăr reținut, după ce a tras cu pistolul cu bile asupra unui bărbat, pe o stradă din Reșița. Unde a ascuns arma, înainte să fie prins

Un tânăr de 19 ani, din Reșița, a fost reținut duminică deoarece a rănit un bărbat trăgând asupra acestuia cu un pistol cu bile.

Tânăr reținut, după ce a tras cu pistolul cu bile asupra unui bărbat, pe o stradă din Reșița. Unde a ascuns arma, înainte să fie prins
Sursa foto: Pixabay.com
de Mia Lungu    |    05 Iun 2023   •   09:11

Incidentul a avut loc noaptea. În timp ce se afla pe Aleea Roman din Reșița, tânărul ar fi tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unui bărbat de 55 de ani, rănindu-l în zona abdomenului, au anunțat polițiștii.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, cearta ar fi pornit de la câinele unei vecine. Este vorba de un câine de apartament care l-a lătrat pe agresor. Bărbatul împușcat se afla la scara blocului cu mai mulți vecini în momentul în care tânărul a trecut pe acolo.

Câinele l-a lătrat pe tânăr, acesta s-a luat la ceartă cu stăpânul animalului și foarte supărat, s-a dus acasă de unde a luat un pistol cu bile de cauciuc, s-a întors la scara blocului unde l-a împușcat pe bărbatul de 55 de ani în abdomen, în cap și într-o mână. Una dintre bilele de cauciuc l-a lovit pe bărbat într-o sprânceană. Dacă lovitura era cu un cm mai jos, omul ar fi rămas făra vedere.

 

Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. 

După incident, tânărul a fugit și a ascuns pistolul într-o debara din scara unui bloc. Ulterior, arma a fost găsită de polițiști.

Citește și: Unde se ascunde principalul suspect în cazul crimei din București. Femeia de 35 de ani a fost găsită moartă în lada patului

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Luni, el va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale.

 

 

×
Subiecte în articol: Reşiţa pistol cu bile retinut
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close