Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Pitești a fost trimisă în judecată, după ce și-a furat propria mașină de la amanet

O femeie din Pitești a fost trimisă în judecată, după ce și-a furat propria mașină de la amanet

O femeie din Pitești a fost trimisă în judecată, după ce și-a furat propria mașină pe care o amanetase, ca să se plimbe prin oraș.

de Cătălina Buzoianu    |    29 Apr 2024   •   09:09

Femeia a mers de bunăvoie la casa de amanet, unde și-a lăsat autoturismul, iar în schimbul mașinii a primit pentru început suma de 2.000 de lei.

Pe parcursul următoarelor zile, aceasta a mai primit diverse sume, în cele din urmă ajungându-se la 7.000 de lei, sumă la care fusese evaluat autoturismul.

După numai câteva zile, femeia care avea nevoie în continuarea de bani, dar pentru că nu mai putea primi alții de la casa de amanet, a decis să-și recupereze singură autoturismul, fără să anunțe pe cineva.

A mers și l-a luat chiar din fața casei de amanet. În momentul în care proprietarul casei de amanet a observat că mașina nu mai este acolo, a încercat să ia legătura cu femeia, însă nu a reușit, așa că a sunat la 112.

Polițiștii au reușit să identifice autoturismul chiar din aceeași zi și, ulterior, și pe femeie.

Mașina a fost găsită în fața unei săli de jocuri din Pitești, iar în momentul în care a fost dusă la audieri, femeia le-a spus oamenilor legii că oricum intenționase să achite suma pe care o datora casei de amanet în ziua respectivă și tocmai de aceea a decis să-și ia mașina mai devreme.

Acum, ea este judecată pentru furt calificat, iar cercetările sunt continuate de către Judecătoria Pitești.

×
Subiecte în articol: femeie Pitești casa de amanet masina
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close